• Geen injecties of snijwerk nodig
 • Complicaties zijn gering
 • De kans op littekens is gering
 • Het effect kan optisch hetzelfde lijken met chirurgische ingrepen
 • Geschikt voor alle huidtypen en leeftijdsgroepen
 • Hersteltijd is relatief kort

Plasma Soft Surgery

Plasma Soft Surgery
De Plasma Soft Surgery behoort tot een van de nieuwste huidbehandelingen met een zeer effectief resultaat. Het geavanceerde en innovatieve apparaat is voorzien van de allernieuwste technologie en werkt op basis van plasma (geïoniseerde gasmoleculen). De huid wordt puntsgewijs aangeraakt, zonder direct huidcontact, waardoor de overtollige huid verdampt. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect.

De Plasma is een effectieve, veilige en laagdrempelige behandeling om de huid te verstrakken en overtollig huid aan te pakken. Hierbij wordt absoluut niet gesneden in de huid en heeft u nadien dus ook geen hechtingen nodig.

De mogelijke gebieden die wij met de Plasma kunnen behandelen zijn:
De Plasma wordt meestal toegepast bij mensen die graag het resultaat van een

 • Ooglidcorrectie  (boven- en onder) willen hebben maar zonder invasieve methode oftewel zonder snijden. Daarnaast is de Plasma ook erg mooi te gebruiken bij
 • Huidverstrakking
  De Plasma is uitstekend te gebruiken voor de fronsrimpel, kraaienpootjes en ‘hamsterwangen’. De Plasma biedt een oplossing voor fillers en kan gecombineerd worden voor een optimaal resultaat.
 • Minilift of wenkbrauwlift
  Door het zogenaamde krimpeffect van de huid door Plasma is deze behandeling ook zeer geschikt om een mini facelift of een wenkbrauwlift mee te doen.
 • Wratjes
  Met de Plasma is het mogelijk om wratten als een fibroom, steelwratjes en ouderdomswratjes te verwijderen.
 • Moedervlekken
  Het verwijderen van een moedervlek met de Plasma is zeer goed mogelijk. Echter moet u wel door een arts laten vaststellen dat de moedervlek goedaardig is.
 • Acne en puistjes
  De Plasma wordt bij United Doctors veelal ingezet bij actieve Acne en puistjes. Deze behandelmethode is zeer effectief gebleken, waarbij Acne en puistjes aanzienlijk verminderen en zelfs kunnen verdwijnen.

Bovendien is de Plasma in te zetten voor oudersdomsvlekken, pigmentatie, het verwijderen van vetbultjes, het vervagen of verwijderen van littekens door acne en het verwijderen van Xanthelasme (gele bultjes rondom ogen).

Advies
Het advies is om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult legt de arts de behandeling aan u uit, geeft aan wat u kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn.

FAQ - Veelgestelde vragen

Word ik verdoofd?
Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en wordt een verdovende crème aangebracht om eventuele pijn te verzachten.

Is de behandeling pijnloos?
Helaas is de Plasma behandeling niet geheel pijnloos. De pijn is wel draaglijk. De mate waarop u pijn ervaart hangt samen met de duur, de aard van de behandeling en van uw huidtype. Uiteraard zullen wij gedurende de behandeling de pijn continue blijven meten.

Hoe lang duurt een behandeling
De duur van de behandeling hangt van het te behandelen gebied. Voor een ooglidcorrectie kunt u uitgaan van ongeveer 2 uur.

Mag ik na de behandeling direct naar huis?
Na de behandeling mag u direct weer naar huis en indien gewenst uw werkzaamheden hervatten. U ziet echter wel dat u behandeld bent. U krijgt na een Plasma behandeling een crème aangeboden. Deze crème camoufleert waar nodig, droogt de korstjes uit en heeft een goede zonbescherming zonder chemische filters. De huid kan nog wat dik en rood worden na de behandeling. Dit trekt binnen enkele dagen weg. De kleine korstjes die dan nog zichtbaar verdwijnen vaak na 5 tot 7 dagen.

Start typing and press Enter to search