Over Ons

Maak nu kennis met United Doctors in onze kliniek te Amsterdam. United Doctors is een privé kliniek gespecialiseerd in Injectables en PRP. Door ons exclusief te richten op injectables en PRP met uitsluitend gespecialiseerde en ervaren specialisten kunnen wij u de beste zorg garanderen. Elke behandeling wordt met de grootst mogelijke zorg door een van onze cosmetische artsen uitgevoerd, waarbij geluisterd wordt naar uw wensen. En dat allemaal in onze nieuwe prachtige kliniek in Amsterdam.

We begrijpen het belang van privacy, waardigheid en vertrouwelijkheid. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dit doen wij door het gebruik van veilige, effectieve technieken. Daarnaast gebruiken wij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten.

Artsen bij United Doctors
Onze kliniek voldoet aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Al onze artsen zijn BIG geregisterd en specialisten in cosmetische chirurgie. Zij houden hun kennis up-to-date door permanente bijscholing en training.

united-doctors-amsterdam

Vacatures

United Doctors  is een privékliniek die ambitie, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast is onze belangrijkste zorg onze cliënten die behandelingen te geven die zij voor ogen hebben.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een  sterk verantwoordelijkheidsgevoel in alle facetten. Deskundigheid, vakmanschap, flexibiliteit, collegialiteit en openheid zijn binnen Docters Unitid de belangrijkste kernwaarden.

Mocht u bij ons een carrière willen ambiëren neem dan contact op met info@uniteddoctors.nl

Start typing and press Enter to search