Infusions Vitamin (IV)

Infusions Vitamin (IV)
Infusions Vitamin, een groot succes overgewaaid uit Amerika, zijn nu ook in Nederland bij United Doctors te verkrijgen. Dé vitamine infusen zijn een perfect manier om het lichaam op een snelle manier te boosten.

De IV zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten natuurlijke mineralen, vitaminen en antioxidanten. Of u nou Of u nou uw lichaam wilt ontgiften, wilt boosten of uw lichamelijke klachten wilt verminderen het kan allemaal met de Vitamin Infuses.  het kan allemaal met de Vitamin Infuses.

Behandeling

Hoe werkt een IV behandeling?
Een IV behandeling bij United Docters neemt ongeveer 45-60 minuten in beslag. Een snelle boost dus, waarna u uw dagelijkse bezigheden weer kunt hervatten. De resultaten zijn grotendeels al direct merkbaar of volgen binnen enkele uren na de behandeling en houden enkele dagen aan.

Behandeling
Voorafgaand aan de behandeling wordt er een consult ingepland met de cosmetisch arts om u informatie te geven en mogelijke vragen te beantwoorden. Mocht u tot behandeling willen overgaan kan dit na afronding van de intake of op een ander geschikte datum.

Werking

100% opname
Doordat de actieve werkstoffen via een infuus worden toegediend, is er een opnamepercentage van  100% door het lichaam. De werking is dan ook bijzonder krachtig in tegenstelling tot voedingssupplementen en/of vitaminedrankjes, waarbij de vitaminen en mineralen voor een groot deel al worden afgebroken in het spijsverteringskanaal. Dat is bij de intraveneuze behandeling met Vitamin Infusion niet het geval.

Infusen

De Vitamin Infusion
De infusen worden met zorg samengesteld door de deskundige artsen van United Doctors. Door hun kennis, kunde en de vele studies kunnen zij op basis van uw wensen eventuele vitaminen en/of mineralen toevoegen. Dus: een advies en product op maat!

IV Impressive

IV Impressive
Het IV Infusion IMPRESSIVE herstelt het lichaam met mineralen, antioxidanten, elektrolyten en vocht om uw lichaam weer in evenwicht te brengen.

Het vitamine infuus zorgt voor:

 • Herstel van de vochtbalans
 • Aanvulling van essentiële mineralen en vitaminen
 • Boost voor het immuunsysteem
 • Geven van energie
 • Ontgifting van het lichaam
 • Reiniging van de vitale organen
Most ExclusIVe

Most ExclusIVe
Het MOST EXCLUSIVE infuus is het meest complete infuus bij United Docters. Het is een combinatie van hoogwaardige vitaminen en mineralen in de puurste vorm, toegevoegd in een hoge dosering. Ideaal wanneer u dus echt een totale boost kunt gebruiken. Dit vitamine infuus zorgt onder andere voor:

 • Herstel van de vochtbalans
 • Boosten van het immuunsysteem
 • Langdurige energie
 • Ontgifting het lichaam
 • Verbetering van de spierfunctie
 • Vermindering van de maag/darmproblemen
 • Verjonging van de huid en goed voor haar en nagels
 • Zeer sterke antioxidant weg?
 • Preventie en kering van effecten van vrije radicalen
 • Verjaging uw kater
Resultaat

Resultaat Vitamin Infuses
Het effect van de Vitamin Infuses houdt 4 tot 6 weken aan. Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat behaald wordt als de behandeling structureel herhaald wordt. Het lichaam breekt gedurende de tijd de vitamine en mineralen af, waarna een herhaling van de behandeling aan te raden is.

FAQ - Veelgestelde vragen

Zijn de Vitamine Infuses volkomen veilig?
De Vitamin Infuses zijn voorkomen veilig en worden in goed- en wederzijds overleg afgestemd met de arts

Zijn er contra indicaties?
United Doctors mag helaas niet behandelen als u een kanker of epilepsie heeft.

Is de behandeling pijnloos?
De behandeling is in de meeste gevallen pijnloos. Houd er wel rekening mee dat de infusienaald ingebracht moet worden in uw arm. Sommige ervaren dit als pijnlijk.

Is het resultaat permanent?
Het resultaat is niet permanent maar kan 4 tot 8 weken aanhouden. Het lichaam breekt mineralen, antioxidanten en andere vitaminen gedurende de tijd af. De afbraak hangt nauw samen met uw leeftijd en leefgewoontes.

Wilt u meer over deze unieke behandeling weten? Neem contact op met United Docters.

Start typing and press Enter to search