Fillers

Schoonheid komt van binnenuit en u bent zo mooi als u zich voelt. Alle clichés zijn waar, maar toch kan het zo zijn dat er bepaalde zaken zijn waarvan u zelf vindt dat deze net wat mooier, strakker of voller mogen zijn. Als wij u daarmee kunnen helpen dan, doen we dat graag.  Graag bespreken we – samen met u -de opties, zodat we een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat bereiken.

Fillers
Heeft u de afgelopen jaar volume verloren in uw gezicht? Of wilt u graag van diepe fronswimpel af tussen uw wenkbrauwen, dan bieden fillers de oplossing.

Onze cosmetisch artsen zijn zeer ervaren in het behandelen van rimpels met fillers en geven uitgebreid advies over de filler behandeling die het beste past bij uw gezicht en bij uw wensen.

Meer informatie

Meer informatie over fillers
Fillers zijn op dit moment enorm gewild bij jong en oud voor het behandelen van rimpels. Door middel van een injectie kan United Docters ervoor zorgen dat rimpels (tijdelijk) opgevuld worden en verdwijnen waarbij het natuurlijke effect in acht wordt gehouden.

Wij maken gebruik van het merk HA fillers. Het filler merk is CE gecertificeerd en voldoet aan alle gestelde eisen opgelegd door de Gezondsheidsinspectie.

Consultatie

Consultatie
De resultaten zijn afhankelijk van welke HA filler wordt gebruikt.
De informatie geldt als informatie en educatie en is niet bedoeld als vervanging voor advies van onze cosmetische artsen.

In een consult met een van de cosmetisch artsen worden al uw wensen besproken en uw vragen beantwoord. Bovendien wordt er ingezoomd op welke resultaat u mag verwachten en wordt u geïnformeerd over de eventuele risico’s.

Afsluitend aan de behandeling ontvangt een nazorgformulier en wordt een afspraak gemaakt voor de nacontrole. Voor alle uit te voeren behandelingen is het verplicht een ‘informed consent’ te tekenen en zullen foto’s gemaakt worden.

United Doctors  werkt uitsluitend met natuurlijke en 100 procent veilige fillers.

HA Filler

HA filler
HA filler is  een natuurlijke hyaluronzuur filler. In het verouderingsproces wordt de aanmaak van hyaluronzuur minder. Door onder andere de verslapping van de huid ontstaan rimpels en lijntjes. HA fillers vullen deze lijntjes en verslappingen op en creëert volume. Van binnenuit wordt de  huid gehydrateerd waardoor de huid weer in een stralende conditie komt.

HA fillers bevat geen dierlijke bestanddelen, is 100% veilig en zeer geschikt voor behandelingen voor zowel de fijne- als de grovere lijntjes.

De kans op een infectie en/of een allergische reactie is mogelijk maar beide risico’s zijn zeer gering. Er kan een zwelling optreden, de huid kan beurs aanvoelen en een beetje blauw doorschemeren. Deze complicaties verdwijnen meestal weer vanzelf.

FAQ - Veelgestelde vragen

Zijn er medicijnen die ik niet mag nemen?
Vraag hierbij advies bij uw arts

Is de behandeling pijnlijk?
Filler injecties kunnen als pijnlijk worden ervaren. Dit is puur de inspuiting, daarna verdwijnt de pijn vanzelf. Mocht u graag een verdoving willen dan kunt u bij een van de cosmetisch artsen vragen naar de mogelijkheden

Hoe word ik verdoofd?
Een verdoving is bij inspuiting met een filler niet nodig. is. Maar als u wilt kunnen we de huid verdoven met een paar kleine prikjes of een crème.

Welke maatregelen moet ik nemen voor na de behandeling?
U hoeft in principe geen maatregelen te nemen en u kunt u dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken. Mocht u het fijn vinden om eventuele blauwe plekjes te camoufleren kunt u hiervoor een foundation gebruiken. Misschien vindt u het prettig om een coolpack in huis te hebben om eventuele bloeduitstortinkjes tegen te gaan.

Moet ik een speciale slaaphouding aannemen?
Dit is volgens United Doctors niet nodig. Het is wel beter wanneer er de eerste dagen na de behandeling niet te veel druk op het behandelde gebied komt.

Hoe lang behoud ik het resultaat?
Het resultaat kan 6 tot 12 maanden aanhouden. Het lichaam breekt de fillers gedurend de maanden langzaam af. Nadien kan de behandeling worden herhaald.

Doorgaans zal het effect zo’n 6 tot 12 maanden aanhouden. Het lichaam zal de fillers na een aantal maanden langzaam afbreken. Daarna kan de behandeling probleemloos worden herhaald.

Is een behandeling met fillers pijnlijk?
Of de behandeling voor u pijnlijk zal zijn, heeft grotendeels te maken met uw eigen pijngrens en het gebied dat we behandelen. Zo is een behandeling bij de lippen gevoeliger dan aan de zijkant van de wangen. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een licht branderig gevoel. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de te behandelen gebieden te verdoven.

Kan ik na de behandeling direct weer aan het werk?
In principe kunt u na de behandeling direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. Door het gebruik van speciale naalden is de kans op blauwe plekken klein.
Mochten er toch blauwe plekjes ontstaan, dan zijn ze heel klein en kunnen ze eenvoudig worden gecamoufleerd met wat make-up.

Wordt er gewerkt met een cannula? Moet dit erbij?
Binnen United Doctors  werken met cannula ‘s. Informeer bij uw arts voor de mogelijkheden.

Wat moet ik doen bij bijwerkingen?
Mocht u problemen hebben met slikken, praten of ademhalen, of als u een overmatige spierzwakte ontwikkelt, raadpleeg dan de arts. Mocht er een andere bijwerking optreden, waarvoor u medisch hulp nodig heeft dan moet u dit met uw behandelend arts bespreken.

Start typing and press Enter to search