Behandelingen

plexr

Botuline Toxine

Botuline Toxine kan worden ingezet om gezichtspieren te ontspannen en de spierbeweging te verminderen. Het geeft de specifieke gezichtsspieren rust en vermindert zo de rimpels in uw gezicht. U krijgt een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking.

injectables-3

Fillers

Door middel van fillers kunnen we storende rimpels verwijderen doordat we de rimpels opvullen. Speciaal ontwikkeld om diepe rimpels op te vullen en het verlies aan volume terug te brengen. Uw gezicht krijgt haar jeugdige, frisse uitstraling terug!

prp

PRP behandeling

Uw eigen bloedplasma wordt gebruikt om uw huid te verjongen. Het geeft uw huid een oppepper en stimuleert de aanmaak van collageen. Een PRP behandeling is een goede behandeling om uw huid te verjongen of de haargroei te stimuleren.

injectables

Plasma Soft Surgery

Plasma Soft Surgery lift, verjongt en verstrakt de huid zonder snijden en hechtingen. Geschikt voor o.a. ooglidcorrecties, wallen, lijntjes rondom de mond, wenkbrauw- en mondhoeklifting, verwijderen van rimpels, halsversteviging en vele andere esthetische klachten.

femilift

Femilift

FemiLift is een innovatieve gefractioneerde laserbehandeling die de aanmaak van nieuw collageen stimuleert en zorgt voor een natuurlijke verstrakking van de vaginawand en vermindering van stressincontinentie. Geeft u een zeker en vrij gevoel!

vitamin-infusion

Infusions Vitamin (IV)

Dé vitamine infusen zijn een perfect manier om het lichaam op een snelle manier te boosten. De IV bevatten natuurlijke mineralen, vitaminen en antioxidanten. Werkt goed bij last van jetlag, slecht slapen, uitdroging of bijvoorbeeld een kater!

cosmetischeingrepen_zwart

Start typing and press Enter to search